Verzenden & retourneren

VERZENDKOSTEN

De standaardverzendkosten zijn €4,95 voor België & voor Europa €8,50.

GRATIS verzending vanaf  €75,- (Binnen België) & GRATIS verzending binnen Europa vanaf €100,-
 

VERZENDBEVESTIGING

Wanneer je bestelling geplaatst is, je betaling voltooid is en het pakketje verstuurd is, krijg je steeds een bevestigingsmail van ons en een track & trace code om jouw pakketje te volgen. 

RETOURNEREN

Zijn de items niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dit kan gebeuren. Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren. Vul het retourformulier/herroepingsformulier volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour en we deze zo goed mogelijk kunnen verwerken. Vervolgens kun je de artikelen binnen 14 werkdagen (vanaf dat jij de bestelling ontvangen hebt) terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. 

 

RETOURVOORWAARDEN

- De producten zijn in oorspronkelijke staat (niet gewassen, gedragen en onbeschadigd)

- Het artikel moet voorzien zijn van originele labels.

- Retourkosten zijn voor rekening van de consument

- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!    

-Download hier ons herroepingsformulier, en voeg dit ingevuld bij je order die je wil retourneren.

https://cdn.webshopapp.com/shops/267755/files/305063928/formulier-voor-herroeping.docx    
                                                                                                    

RUILEN

Wil je hetzelfde item ruilen voor een andere maat? Dat kan. Je hebt opnieuw 10 werkdagen om je order te retourneren met hierbij het ingevulde herroepingsformulier. Geef hierop aan voor welke maat je wil ruilen. Wanneer we jouw retour ontvangen, sturen wij je de gewenste maat op.

Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

Download hier het herroepingsformulier en voeg dit bij je order die je wil retourneren.

https://cdn.webshopapp.com/shops/267755/files/305063928/formulier-voor-herroeping.docx

RETOURADRES 

The Stache

Ketelstraat 10

3290 Diest